Vi ger dig tid till det du är bäst på

Bokföring och bokslut behöver varken vara dyrt eller tidskrävande. Med oss blir det enkelt, effektivt och korrekt. Hos Frivision får du en rådgivare som finns med dig hela vägen och låter dig göra det du är bäst på. Hos oss får du helt enkelt mer för mindre.

Våra tjänster

Frivision är redovisningsbyrån som är expert på enmansföretag. Vi har utvecklat slimmade och prisvärda paketlösningar, skräddarsydda för att uppfylla det mindre företagets alla behov. Genom våra tre olika paket hittar du den bästa lösningen för dig, där vi tar hand om hela eller delar av din redovisning. Du bestämmer själv vilka tjänster du vill lägga till och kan enkelt klicka dig fram till ett prisförslag.

Bokslut

från 3950 kr per år

Det här är paketet för dig med eget aktiebolag som bokför själv och vill ha hjälp med bokslut. Priser exklusive moms.

Detta ingår

Årsbokslut
Årsredovisning
Inkomstdeklaration
Enklare support
Tillval – bokföring och K10-blankett

Konsult

från 1500 kr per månad

Ett paket för dig som driver en konsultverksamhet där du hyr ut din kompetens eller har en mindre konsultbyrå. Priser exklusive moms.

Detta ingår

Personlig rådgivare
Bokföring och rapportering
Lönehantering
Årsbokslut
Årsredovisning
Faktureringsprogram
Digital kvittohantering
K10-blankett
Rabatt egen licens Visma eEkonomi eller Fortnox

Flex

kontakta oss för prisförslag

Det här paketet är till för dig som vill ha en skräddarsydd redovisningstjänst med lösningar anpassade efter ditt företagande.

Detta ingår

Bokföring och moms
Årsbokslut
Årsredovisning
Lönehantering
Sammankoppling

Frivision tar ett stort kliv framåt

Vi är oerhört glada att äntligen få berätta att Frivision blivit uppköpt av det finska bolaget Talenom Oyj. Detta innebär att vi med Talenom som ägare kommer kunna gasa ytterligare i den spännande utvecklingsresa vi har framför oss.

Vi är aldrig mer än ett samtal bort. Hör av dig idag! 0771 -167 167!

Handboken

Ibland kan redovisning och bokföring kännas som en snårig djungel av begrepp och regelverk, men det behöver inte vara så invecklat. I Handboken har vi samlat begrepp och förklaringar för att göra företagandet lite enklare för dig.