Byta till Frivision

Byt till ekonomibyrån som är 100% specialiserade på soloentreprenörer.

Vi vet att det kan kännas svårt att byta en redovisningstjänst man arbetat in eller rent av göra slut med en revisor man använt sig av en längre tid. Vad händer med alla kvitton, behöver jag lära mig nya rutiner och kan det stöka till bland mina siffror? Faktum är att det är betydligt mycket smidigare än du kan tro, och dessutom kan det hjälpa dig att nå längre. Genom att byta till oss på Frivision får du ett tryggt och skönt samarbete där du, ditt bolag och din dröm alltid är i fokus. Vi tar inte bara hand om din ekonomi, vi hjälper dig att våga ta din vision ett steg längre.

Bli sedd

Vi är 100% specialiserade på soloentreprenörer. Det innebär att vi ser dig, din bransch, dina drivkrafter och din dröm. Vi förstår utmaningarna du ställs inför och hjälper dig att ta nästa steg i ditt företagande.

Spara tid

Din tid är alldeles för värdefull för att du ska behöva hantera krångliga ekonomisystem. Vi är bäst på digitala verktyg och ger dig en smidig lösning som effektiviserar ekonomihanteringen, så att du istället kan lägga din tid på det du kan bäst.

Nå längre

Frivision är en ekonomibyrå. Vi redovisar inte bara dina siffror och berättar hur mycket du ska betala i skatt varje månad – vi hjälper dig att gå din egen väg genom personlig rådgivning som skapar möjligheter och frihet för nya affärer.

Byt till Frivision i tre enkla steg

1

Gör slut med din revisor
Avsluta samarbete med tidigare byrå eller revisor och säg upp eventuella behörigheter för deklarationsombud hos Skatteverket. Vi hjälper dig om det dyker upp några frågetecken!

2

Ge oss tillgång
Om du använder ett webbaserat ekonomisystem ger du oss tillgång med en enkel knapptryckning. Om din tidigare revisor använt någon annan typ av lösning kan de skicka en SIE-fil som vi läser in i vårt system. Ingen data saknad, ingen data glömd!

3

Nu kör vi!
När du har utsett oss till nytt deklarationsombud hos Skatteverket är all implementering klar och vi kan börja vårt samarbete.

Genom våra tre olika paket hittar du den bästa lösningen för dig, där vi tar hand om hela eller delar av din redovisning.

Välj paket för att få prisförslag på den lösning som passar dig bäst.

Bokslut

från 3950 kr per år

Det här är paketet för dig med eget aktiebolag som bokför själv och vill ha hjälp med bokslut.
Priser exklusive moms.

Detta ingår

Årsbokslut
Årsredovisning
Inkomstdeklaration
Enklare support
Tillval – bokföring och K10-blankett

Konsult

från 1500 kr per månad

Ett paket för dig som driver en konsultverksamhet där du hyr ut din kompetens eller har en mindre konsultbyrå. Priser exklusive moms.

Detta ingår

Personlig rådgivare
Bokföring och rapportering
Lönehantering
Årsbokslut
Årsredovisning
Faktureringsprogram
Digital kvittohantering
K10-blankett
Rabatt egen licens Visma eEkonomi eller Fortnox

Flex

kontakta oss för prisförslag

Det här paketet är till för dig som vill ha en skräddarsydd redovisningstjänst med lösningar anpassade efter ditt företagande.

Detta ingår

Bokföring och moms
Årsbokslut
Årsredovisning
Lönehantering
Sammankoppling

Svårt att veta vad som passar just dig? Snacka med oss: 0771-167 167