Jobba på Frivision

Vi är ett ungt och expansivt företag och kan erbjuda spännande utvecklingsmöjligheter för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Förverkliga drömmar

Frivisions kunder är verksamma inom en rad olika branscher. Hos oss får du träffa mängder av intressanta människor och företag i olika skeden av sin bolagsresa. Den personliga kontakten är en av de viktigaste delarna i vårt erbjudande. Förutom att se till att ekonomin är under full kontroll finns vi alltid tillgängliga med goda råd och vägledning i alla frågor som rör företagandet. Hos oss har du möjlighet att hjälpa människor förverkliga sina drömmar och bli den trygga person som egenföretagare kan luta sig mot. Kundcase: Cecilia Eduards

Vi blir större och starkare

Under 2020 blev Frivision uppköpt av den finska marknadsledaren Talenom Oyj. Frivision kommer att finnas kvar under eget namn och verka med samma fokus som innan, men med lite extra styrka i ryggen. Tack vare samgåendet har vi nu de resurser som behövs för att utveckla tjänsterna, erbjudandet och den tekniska plattformen. Tillsammans går vi en spännande framtid till mötes!

Medelålder

Medarbetare: 21

Antal kunder

Topp 5 branscher

Konsulter
Data/IT
Hälsa & Sjukvård
Teknikkonsulter
Passiva bolag

Vi letar alltid efter nya medarbetare till våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi söker både erfarna och nyexaminerade redovisningskonsulter. Det viktigaste är att du har bred kunskap inom redovisning, relevant utbildning och ett stort engagemang för kunden. Vi är ett ungt och expansivt företag och kan erbjuda spännande utvecklingsmöjligheter dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Har du erfarenhet från redovisningsbyrå och söker nya utmaningar?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är erfaren inom branschen och ser fram emot nya utmaningar tillsammans med oss.

Driver du egen redovisningsbyrå?

Frivision befinner sig i en expansiv tillväxtfas och planerar att öppna flera nya kontor de kommande åren. Om du är intresserad av vårt koncept är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer om olika möjligheter att arbeta med oss.

Söker du praktikplats?

Frivision erbjuder regelbundet praktikplatser för dig som läser YH-utbildning inom redovisning. Kontakta oss gärna med en förfrågan för din kommande praktikperiod.

Stockholm

Holländargatan 13
08-4753 560
stockholm@frivision.se

Göteborg

Engelbrektsgatan 28
031-7486 880
goteborg@frivision.se

Övriga landet

Talenom
08-505 736 00
sales@talenom.se