Frivision & Telenom

Frivision växlar upp med Talenom i ryggen.

Under 2020 gick det finska redovisningsbolaget Talenom Oyj in som nya ägare av Frivision. Vi på Frivision finns kvar under eget namn och verkar precis som vanligt, bara med den angenäma skillnaden att vi nu har extra muskler att både förbättra och stärka tjänsterna vi erbjuder dig som är kund hos oss.

Ett partnerskap som stärker vårt erbjudande

Talenom har funnits i snart 50 år och har under denna tid lyckats växa organiskt och alltid legat i framkant i digitaliseringen. Tillsammans med vårt specialfokus på soloentreprenörer har vi nu kraft och kompetens att stärka våra tjänster och erbjuda dig de smartaste och mest effektiva lösningarna, fortfarande med samma personliga service som alltid. Partnerskapet innebär att vi blir bättre, till och med bäst, på digitala verktyg och kan leverera en kundupplevelse som helt enkelt är både techig och mänsklig på samma gång. Det bästa av två världar, som gör din ekonomihantering både smart, smidig och trygg.

Pressmeddelande

Talenom fortsätter att expandera i Europa

Under sommaren tog Talenom nästa steg i att fullfölja sin ambitiösa tillväxtstrategi genom ett uppköp av den spanska redovisningsbyrån Avail Services SL i Barcelona.

Pressmeddelande

Frivision uppköpta av finska börskometen Talenom

Sedan starten 2010 har Frivision helt fokuserat på att avlasta enmansföretagare. Denna strategi har varit mycket framgångsrik och gett utmärkelsen som ett av landets snabbast växande företag.

Talenom OYJ

Finska Talenom Oyj är ett redovisningsbolag noterat på Nasdaq Helsingfors (TNOM). De har funnits i snart femtio år och är marknadsledande i segmentet små och mellanstora bolag. Talenom har lyckats växa organiskt, kommit långt i digitaliseringen och samtidigt konstant ökat både omsättning och resultat. Talenom har över 1000 medarbetare och omsatte år 2020 65 miljoner euro.

Genom uppköpet av Frivision vill de nu stärka sitt erbjudande mot små bolag i Sverige och etablerar sig samtidigt i både Göteborg och Malmö, efter att tidigare enbart haft Sverigekontor i Stockholm.

Genom våra tre olika paket hittar du den bästa lösningen för dig, där vi tar hand om hela eller delar av din redovisning.

Välj paket för att få prisförslag på den lösning som passar dig bäst.

Bokslut

från 3950 kr per år

Det här är paketet för dig med eget aktiebolag som bokför själv och vill ha hjälp med bokslut.
Priser exklusive moms.

Detta ingår

Årsbokslut
Årsredovisning
Inkomstdeklaration
Enklare support
Tillval – bokföring och K10-blankett

Konsult

från 1500 kr per månad

Ett paket för dig som driver en konsultverksamhet där du hyr ut din kompetens eller har en mindre konsultbyrå. Priser exklusive moms.

Detta ingår

Personlig rådgivare
Bokföring och rapportering
Lönehantering
Årsbokslut
Årsredovisning
Faktureringsprogram
Digital kvittohantering
K10-blankett
Rabatt egen licens Visma eEkonomi eller Fortnox

Flex

kontakta oss för prisförslag

Det här paketet är till för dig som vill ha en skräddarsydd redovisningstjänst med lösningar anpassade efter ditt företagande.

Detta ingår

Bokföring och moms
Årsbokslut
Årsredovisning
Lönehantering
Sammankoppling

Svårt att veta vad som passar just dig? Snacka med oss: 0771-167 167