Samarbetspartners

Visma Spcs

Visma Spcs har sedan starten för över 30 år sedan arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Idag använder mer än 170 000 småföretag dess program och tjänster. Frivision använder Visma Spcs som huvudleverantör av redovisningsprogram och erbjuder digitalt byråsamarbete genom Visma eEkonomi.

Fortnox

Fortnox är en ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar och redovisningsbyråer. Frivision är Fortnox Byråpartner och kan erbjuda digitalt samarbete med företagare som använder företagets program och tjänster.

Citadellet Bolagsservice

Citadellet Bolagsservice är en ledande specialist inom snabbavveckling av aktiebolag och förmedling av lagerbolag. Företaget erbjuder snabb hjälp med avveckling av aktiebolag genom att köpa bolaget och likvidera i egen regi. Frivision samarbetar med Citadellet Bolagsservice vid snabbavveckling för att säkerställa att våra kunder får bra service och konkurrenskraftiga priser.

Som företagare är bokföring och bokslut en ofrånkomlig del. Men inget du behöver ägna onödigt mycket tid åt. Med oss blir det enkelt, smärtfritt och till ett förmånligt fast pris.