Frivision

Bokföring och bokslut behöver varken vara tidskrävande eller invecklat.

Om oss

Med oss blir det enkelt och effektivt. Vi är experter på just enmansbolag och ser till att ni har full kontroll på er ekonomi. Vi kan hjälpa till med hela eller delar av er redovisning, alltifrån löpande bokföring, lönehantering, till redovisning av skatter, årsbokslut och deklaration. Däremellan ser vi till att alltid finnas tillgängliga som rådgivare och bollplank.

Vi har tre paket utformade för att fylla just dina behov till ett fast pris. Oavsett paket har du alltid en personlig rådgivare som finns med dig hela vägen. Konstigare än så behöver det inte vara. Vi ger dig helt enkelt mer för mindre.

Det här är Frivision

Frivision hjälper företagsamma individer uppfylla drömmar och mål. Vår vision är att bli den ledande redovisningsbyrån för enmansföretag. Företaget startade 2011 i samband med att revisionsplikten avskaffades för mindre aktiebolag. Sedan dess har vi utvecklat ett unikt koncept med enkla tjänster som utgår från företagarens egna behov. Idag finns Frivision representerat med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kompetenta redovisningskonsulter hjälper över 1 200 kunder med bokslut, deklarationer, bokföring och rådgivning. År 2019 vann Frivision utmärkelsen gasellföretag från Dagens Industri som tilldelas Sveriges snabbast växande företag. I september 2020 förvärvades vi av finska Talenom.

Jobba hos oss

Frivision söker löpande både erfarna och nyexaminerade kandidater till rollen som redovisningskonsult på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bred kunskap om redovisning och stort engagemang för kunden är de viktigaste ledorden när vi rekryterar. Anställda som trivs och mår bra på arbetet är en förutsättning för att vi ska kunna ge våra kunder marknadens bästa erbjudande och fortsätta växa i hög takt. Därför organiserar vi vår verksamhet efter enklast möjliga rutiner och utan krav på omfattande tidrapportering. Eftersom vi är ett ungt och expansivt företag kan vi även erbjuda stora utvecklingsmöjligheter till dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Söker du jobb som redovisningskonsult?
Vi söker löpande nya medarbetare till våra kontor på samtliga orter. Hör gärna av dig om du är intresserad av att arbeta som redovisningskonsult hos oss! Det viktigaste är att du har en relevant utbildning inom redovisning och trivs med många kundkontakter. Erfarenhet inom branschen är ett plus, men det går lika bra om du är nyexaminerad.

Vi söker löpande redovisningskonsulter till våra kontor i Stockholm/Göteborg/Malmö >>

Söker du praktikplats för YH-utbildning?
Frivision erbjuder regelbundet praktikplatser för dig som läser YH-utbildning inom redovisning. Kontakta oss gärna med en förfrågan för din kommande praktikperiod.

Praktikplats YH-utbildning Stockholm/Göteborg/Malmö >>

Driver du egen redovisningsbyrå?
Frivision befinner sig i en expansiv tillväxtfas och planerar att öppna flera nya kontor de kommande åren. Om du är intresserad av vårt koncept är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer om olika möjligheter att arbeta med oss.

Som företagare är bokföring och bokslut en ofrånkomlig del. Men inget du behöver ägna onödigt mycket tid åt. Med oss blir det enkelt, smärtfritt och till ett förmånligt fast pris.