Senior full stack-utvecklare

Ansök senast 18 oktober, 2020

Frivision är en specialiserad redovisningsbyrå som fokuserar på erbjudanden riktade mot fåmansbolag. Genom slimmade och prisvärda paketlösningar har vi lyckats fylla en lucka på marknaden och hjälper idag tusentals egenföretagare med avlastning inom ekonomi. 2019 belönades vi med utmärkelsen Gasellföretag som ett av Sveriges snabbast växande företag och under 2020 tog Frivision ytterligare ett stort kliv framåt då vi blev uppköpta av den finska marknadsledaren Talenom. Vi kommer att fortsätta driva vår verksamhet under namnet Frivision och behålla samma fokus, men har nu extra stryka med Talenom i ryggen. Talenom har en egenutvecklad teknikplattform och baserat på den utvecklar vi på Frivision våra erbjudanden och planerar att ta fram framtidens ekonomilösning för småföretagare.

Vi letar nu efter en senior full stack-utvecklare som vill vara med och leda Frivision på denna utvecklingsresa. Du kommer att bli en del av Talenoms globala utvecklingsteam och tillsammans kommer ni att utveckla marknadens nästa stora fintech-lösning. Talenom är välkända för innovationer som ligger i branschens absoluta framkant och tjänsten innebär en unik möjlighet att vara med och ta fram teknik som kommer att revolutionera ekonomihanteringen för egenföretagare i hela Norden.

Detta söker vi

För att axla rollen som senior full stack-utvecklare på Frivision behöver du ha ett stort driv och vara bekväm i en ledande roll. Du ska vara självgående i ditt arbete och vara van vid att ta kommando. Du ger inte upp i motgångar och är duktig på att snabbt hitta lösningar på de problem som uppstår. Ekonomikunskaper är inget du behöver ta med till bordet, det är vår expertis, men du ska vara sugen på att utveckla upplevelsen kring ekonomiverktyg och vara intresserad av alla möjligheter som erbjuds inom fintech.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av teknikerna/ramverken Node.js, React, Mocha och Selenium.
  • Flytande språkkunskaper i svenska, då vi arbetar med olika myndigheters dokumentation på svenska.
  • Flytande språkkunskaper i engelska, då du kommer att arbeta med ett internationellt utvecklingsteam.
  • Nyfikenhet och vilja att utveckla nyskapande lösningar som integrerar bank- och ekonomitjänster.

 

Varför Frivision?

Vi är ett innovativt företag i en spännande tillväxtfas och här kommer du få möjlighet att både utveckla din egen roll och samtidigt ha en avgörande roll i utvecklingen av vår organisation. Samgåendet med Talenom ligger bara i startgroparna och kommer att innebära många intressanta möjligheter i framtiden. Vi erbjuder en bra arbetsplats i centrala Göteborg med trevliga kollegor på plats. Du kommer att leda uppbyggnaden av vårt andra utvecklingsteam och arbeta tätt tillsammans med vårt finska team i Tavastehus.

Skicka in din ansökan idag!

Skicka in din ansökan till jobb@frivision.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Skicka ett mail med CV och personligt brev till
jobb@frivision.se