Full-stack utvecklare .NET

Ansök senast 31 januari, 2020

Frivision är en specialiserad redovisningsbyrå inriktad på enmansföretag. Sedan starten 2011 har vi utvecklat ett unikt koncept för enkla redovisningstjänster anpassade för de minsta företagen. I september 2019 blev vi förvärvade av finska Talenom (NASDAQ: TNOM). Genom att kombinera effektiva processer baserade på egen mjukvara och en framgångsrik säljorganisation har Talenom lyckats uppnå hög tillväxt och ökande lönsamhet på en marknad som befinner sig i ett teknikskifte där traditionellt manuella arbetsprocesser blir automatiserade. Tillsammans med Talenom bygger vi på Frivision nu vidare på vårt erbjudande för att skapa framtidens ekonomitjänster för vår målgrupp.

Vi letar nu efter en senior full stack-utvecklare som vill vara med på denna utvecklingsresa. Du kommer att bli en del av Talenoms nordiska utvecklingsteam och arbeta med att överföra företagets finska system till den svenska marknaden. Den långsiktiga målsättningen är att utveckla en multinationell plattform för bank- och redovisningstjänster som kan användas över hela Norden och Europa.

Detta söker vi

För att axla rollen som senior full stack-utvecklare på Frivision behöver du ha ett stort driv och vara bekväm i en ledande roll. Du ska vara självgående i ditt arbete och vara van vid att ta kommando. Du ger inte upp i motgångar och är duktig på att snabbt hitta lösningar på de problem som uppstår. Ekonomikunskaper är inget du behöver ta med till bordet, det är vår expertis, men du ska vara sugen på att utveckla upplevelsen kring ekonomiverktyg och vara intresserad av alla möjligheter som erbjuds inom fintech.

Kompetenskrav

  • Goda kunskaper inom ramverken .NET och React, samt erfarenhet av Azure, Git, TeamCity, Jira och Octopus.
  • Flytande språkkunskaper i svenska, då vi arbetar med olika myndigheters dokumentation på svenska.
  • Flytande språkkunskaper i engelska, då du kommer att arbeta med ett internationellt utvecklingsteam. Kunskaper i finska är ett plus men ingen nödvändighet.
  • Nyfikenhet och vilja att utveckla nyskapande lösningar som integrerar bank- och ekonomitjänster.

 

Varför Frivision?

Vi är ett innovativt företag i en spännande tillväxtfas och här kommer du få möjlighet att både utveckla din egen roll och samtidigt ha en avgörande roll i utvecklingen av vår organisation. Samgåendet med Talenom ligger bara i startgroparna och kommer att innebära många intressanta möjligheter i framtiden. Vi erbjuder en bra arbetsplats i centrala Göteborg med trevliga kollegor på plats. Du kommer att leda uppbyggnaden av vårt svenska utvecklingsteam och arbeta tätt tillsammans med våra finska team i Uleåborg och Tavastehus.

Skicka in din ansökan idag!

Skicka in din ansökan till jobb@frivision.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Skicka ett mail med CV och personligt brev till
jobb@frivision.se