Samarbetspartners

Visma Spcs

Visma Spcs har sedan starten för över 30 år sedan arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Idag använder mer än 170 000 småföretag dess program och tjänster. Frivision använder Visma Spcs som huvudleverantör av redovisningsprogram och erbjuder digitalt byråsamarbete genom Visma eEkonomi.

Fortnox

Fortnox är en ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar och redovisningsbyråer. Frivision är Fortnox Byråpartner och kan erbjuda digitalt samarbete med företagare som använder företagets program och tjänster.

Citadellet Bolagsservice

Citadellet Bolagsservice är en ledande specialist inom snabbavveckling av aktiebolag och förmedling av lagerbolag. Företaget erbjuder snabb hjälp med avveckling av aktiebolag genom att köpa bolaget och likvidera i egen regi. Frivision samarbetar med Citadellet Bolagsservice vid snabbavveckling för att säkerställa att våra kunder får bra service och konkurrenskraftiga priser.

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande organisation för nyföretagande. Verksamheten finns i 219 av 290 kommuner. År 2015 fick 20 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning; av dessa startade 10 000 företag. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Frivision stödjer NyföretagarCentrums verksamhet som partner i Öresund och Tyresö-Nacka-Värmdo.

Som företagare är bokföring och bokslut en ofrånkomlig del. Men inget du behöver ägna onödigt mycket tid åt. Med oss blir det enkelt, smärtfritt och till ett förmånligt fast pris.