Frivision

Bokföring och bokslut behöver varken vara tidskrävande eller invecklat.

Om oss

Med oss blir det enkelt och effektivt. Vi är experter på just enmansbolag och ser till att ni har full kontroll på er ekonomi. Vi kan hjälpa till med hela eller delar av er redovisning, alltifrån löpande bokföring, lönehantering, till redovisning av skatter, årsbokslut och deklaration. Däremellan ser vi till att alltid finnas tillgängliga som rådgivare och bollplank.

Vi har tre paket utformade för att fylla just dina behov till ett fast pris. Oavsett paket har du alltid en personlig rådgivare som finns med dig hela vägen. Konstigare än så behöver det inte vara. Vi ger dig helt enkelt mer för mindre.

Det här är Frivision

Frivision är en modern och kundvänlig redovisningsbyrå med fokus på egenföretagare i Sveriges storstadsregioner. Företaget startade 2011 i samband med att revisionsplikten avskaffades för mindre aktiebolag. Sedan dess har vi utvecklat ett unikt koncept med enkla tjänster som utgår från företagarens egna behov. Idag finns Frivision representerat med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Våra kompetenta redovisningskonsulter hjälper närmare tusen kunder med bokslut, deklarationer, bokföring och rådgivning.

Jobba hos oss

Frivision söker löpande både erfarna och nyexaminerade kandidater till rollen som redovisningskonsult på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bred kunskap om redovisning och stort engagemang för kunden är de viktigaste ledorden när vi rekryterar. Anställda som trivs och mår bra på arbetet är en förutsättning för att vi ska kunna ge våra kunder marknadens bästa erbjudande och fortsätta växa i hög takt. Därför organiserar vi vår verksamhet efter enklast möjliga rutiner och utan krav på omfattande tidrapportering. Eftersom vi är ett ungt och expansivt företag kan vi även erbjuda stora utvecklingsmöjligheter till dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

 

Söker du jobb som redovisningskonsult?
Inför hösten 2017 söker vi redovisningskonsulter till våra kontor i Stockholm och Göteborg.
Mer information och ansökan Stockholm >>
Mer information och ansökan Göteborg >>

 

Driver du egen redovisningsbyrå?
Frivision befinner sig i en expansiv tillväxtfas och planerar att öppna flera nya kontor de kommande åren. Om du är intresserad av vårt koncept är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer om olika möjligheter att arbeta med oss.

Som företagare är bokföring och bokslut en ofrånkomlig del. Men inget du behöver ägna onödigt mycket tid åt. Med oss blir det enkelt, smärtfritt och till ett förmånligt fast pris.